“Građanska patrola” zatrpana prijavama: Igrališta na meti vandala

B. S.
“Građanska patrola” zatrpana prijavama: Igrališta na meti vandala

Banjaluka - Na meti vandala sve češće su igrališta, a nesavjesni pojedinci nedavno su oštetili sprave i rekvizite za igru mališana u ulicama Sime Matavulja i Voždovačkoj.

Iz Gradske uprave juče su saopštili da su građani putem “Građanske patrole” protekle sedmice prijavili oštećenja na ovim igralištima, koja će, prema najavi Odjeljenja za komunalne poslove, biti sanirana poslije izbora izvođača radova.

Građani su putem ove aplikacije prijavili i da trotoari u Karađorđevoj ulici i na Bulevaru Živojina Mišića nisu očišćeni, pa je nadležno odjeljenje izdalo nalog “Čistoći” da ih počisti.

- Putem “Građanske patrole” prijavljeno je i da su pokvarene svjetiljke javne rasvjete u ulici patrijarha Arsenija Čarnojevića, te je izdat nalog za popravku - dodali su u Gradskoj upravi.

Komunalna policija je, po prijavi građana utvrdila da je oštećen kanalizacioni šaht na saobraćajnici u Tuzlanskoj ulici i o tome obavijestila nadležno preduzeće “Vodovod”. Takođe, po prijavi sugrađana da su nepropisno parkirana vozila u ulicama Rade Vranješević, Vladike Platona i Đure Đakovića izdati su prekršajni nalozi.

Iz Gradske uprave pozivaju sugrađane da što više koriste ovu aplikaciju i tako zajedno sa gradskom administracijom rješavaju probleme.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana