Firmama dijele logotipe i veb-sajtove

M. V.
Firmama dijele logotipe i veb-sajtove

Banjaluka - Gradska razvojna agencija na osnovu sporazuma o poslovno-tehničkoj saradnji sa START centrom iz Banjaluke raspisala je poziv za učešće u programu podrške poslovanju mikropreduzeća unapređenjem promotivnih aktivnosti kroz dizajn/redizajn logotipa i izradu veb-sajta firme.

Učešćem u programu podrške poslovanju mikropreduzeća dobijaju: dizajn/redizajn logotipa preduzeća; izradu veb-sajta preduzeća na bazi predefinisanih formi; održavanje sajta, besplatan hosting i domen na period od godinu, te edukaciju u vezi sa ažuriranjem sajta i praćenje posjećenosti. U programu mogu učestvovati preduzeća ili samostalni preduzetnici koji su osnovani firmu na teritoriji grada, zapošljavaju manje od deset radnika, da se bave proizvodnom ili uslužnom djelatnošću, da postoje manje od tri godine i da preduzeće ili preduzetnik nema veb-sajt.

Vrijednost podrške koju mikropreduzeća dobijaju kroz navedeni program iznosi 900 KM. Poziv za učešće u programu ostaje otvoren do momenta prijave deset preduzeća, odnosno najkasnije do 31. januara 2018. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana