Фирмама дијеле логотипе и веб-сајтове

М. В.
Фирмама дијеле логотипе и веб-сајтове

Бањалука - Градска развојна агенција на основу споразума о пословно-техничкој сарадњи са СТАРТ центром из Бањалуке расписала је позив за учешће у програму подршке пословању микропредузећа унапређењем промотивних активности кроз дизајн/редизајн логотипа и израду веб-сајта фирме.

Учешћем у програму подршке пословању микропредузећа добијају: дизајн/редизајн логотипа предузећа; израду веб-сајта предузећа на бази предефинисаних форми; одржавање сајта, бесплатан хостинг и домен на период од годину, те едукацију у вези са ажурирањем сајта и праћење посјећености. У програму могу учествовати предузећа или самостални предузетници који су основани фирму на територији града, запошљавају мање од десет радника, да се баве производном или услужном дјелатношћу, да постоје мање од три године и да предузеће или предузетник нема веб-сајт.

Вриједност подршке коју микропредузећа добијају кроз наведени програм износи 900 КМ. Позив за учешће у програму остаје отворен до момента пријаве десет предузећа, односно најкасније до 31. јануара 2018. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана