Donacija Dječijem domu Rada Vranješević: Mališani dobili pet bicikala

J. P.
Donacija Dječijem domu Rada Vranješević: Mališani dobili pet bicikala

Banjaluka - Mlađi štićenici Dječijeg doma "Rada Vranješević" imaće priliku da uživaju u pet novih bicikala koje im je u petak donirao direktor biciklističke trke Beograd - Banjaluka Vladimir Kuvalja.

On je rekao da ovo nije prvi put da mališanima uručuje ovu vrstu poklona, te da se nada da među njima ima i budućih biciklista.               

- Ove godine smo uručili i veće bicikle za malo starije mališane, a sada smo odlučili da obradujemo i one mlađe, koji tek razvijaju ljubav prema biciklizmu. Nadam se da će im ovo biti drag poklon kao što je i meni bio kada sam bio mali - rekao je Kuvalja.

Dodao je da će ekipa Dječijeg doma "Rada Vranješević" biti pozvana da učestvuje u trci za najmlađe koja će biti organizovana u sklopu trke Beograd - Banjaluka.

- Svake godine organizujemo trku za djecu iz obdaništa i osnovnih i srednjih škola. Već sam u razgovoru sa upravom doma dogovorio da povedu jednu ekipu s kojom će se predstaviti, a ta trka biće organizovana prije velike trke za odrasle - kazao je Kuvalja.

Psiholog u Dječijem domu "Rada Vranješević" Ivana Latinović istakla je da će ovaj humani gest upotpuniti slobodno vrijeme štićenicima.

- Vožnja bicikla je omiljeni hobi za svu djecu, a naročito one najmlađe. Radujemo se prvim toplijim danima kada će svi iz mlađe grupe moći da isprobaju ove bicikle, koji i jesu namijenjeni svima njima - rekla je Latinovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana