Топић или Бурсаћ нови директор Студентског центра Никола Тесла?

Топић или Бурсаћ нови директор Студентског центра Никола Тесла? 23.10.2018 10:37 | nezavisne.com

Бањалука - Два имена су у игри за мјесто директора Студентског центра "Никола Тесла" у Бањалуци, а "Независне" незванично сазнају да су у питању Драгослав Топић и Горан Бурсаћ.

Топић је био министар рада, здравства, социјалне заштите и избјеглих у Ливањском кантону, а тренутно је на позицији савјетника генералног директора "Лутрије РС", док је Бурсаћ бивши одборник СНСД-а у Скупштини града Бањалука.

Након именовања новог директора Студентског центра, које би требало да буде ове седмице, актуелни директор Зоран Бабић, прелази у Министарство финансија РС, на позицију помоћника министра.

Бабић је на челу ове установе од половине 2013. године, а његов званичан мандат на мјесту директора Студентског дома истиче половином новембра.

Бабић је раније рекао да се не ради о оставци у Студентском центру, него само о преласку на друго радно мјесто.

У Студентском центру "Никола Тесла" и даље траје усељавање студената.

Љубиша Карлица, предсједник Скупштине студената СЦ "Никола Тесла", казао је да је у току усељавање студента у дом.

"Што се тиче трећег и четвртог павиљона, усељавање студената иде по плану, а данас би требало да буде извршен технички преглед другог павиљона и након тога би требало да почне усељавање студената", рекао је Карлица.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица