Sreća puta tri – banjalučka porodica Jerkić dobila trojke, začete prirodnim putem

RTRS
Sreća puta tri – banjalučka porodica Jerkić dobila trojke, začete prirodnim putem

Maja i Milan Jerkić bili su šokirani kada im je doktorica saopštila da će dobiti trojke, posebno zbog činjenice da su bebe začete prirodnim putem. Maja je 25. maja na svijet donijela tri zdrave bebe, Veljka, Emiliju i Mihajla, kojima se najviše obradovao njihov osmogodišnji brat Andrija.

Ima li radosnije vijesti od one da ste začeli novi život, da će na svijet doći čudesno malo biće, najslađi plod vaše ljubavi. Kada čujete da nosite ne jedan, nego tri mala života, sreća je tri puta veća.

“Prvo smo bili u šoku jer nismo olekivali trojske. U porodici nemamo čak ni blizance. A onda je uslijedila sreća”, priča mamam Maja.

Mala bića sa sobom nose divnu, pozitivnu energiju, a prvi susret roditelja s bebama bio je naročito dirljiv.

“Plakao sam kada sam ih prvi put vidio. To je osjećaj koji se ne moće opisati - da vidite nešto što je vaše, tri mala anđela”, kaže tata Milan.

Nakon početnog šoka i opijenosti srećom, Maja i Mladen, moraju se pozabaviti i praktičnim stvarima. Njihova materijalna situacija nije baš zavidna, s obzirom da je Mladen nezaposlen. Ali, kad ima volje, ima i načina, pa se ovaj simpatični par trudi da ne brine previše i da uživa u blagoslovu, koji su dobili.

“Ma, snaći ćemo se mi, samo neka su nam djeca zdrava”, dodaje Maja.

Njihova trostruka radost i zahvalnost daće im snage da se izbore sa svim životnim izazovima, pa svojim primjerom ohrabruju parove, koji ispunjenje brojnih zahtjeva nameću sebi kao uslov za dobijanje potomstva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana