Špirić i Mrkobrada upalili reflektore na stadionu “BSK-a”

Srna
Špirić i Mrkobrada upalili reflektore na stadionu “BSK-a”

Banjaluka - Nosilas liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice tri Nikola Špirić i šef omladinske škole fudbala u banjalučkom “BSK-u” Siniša Mrkobrada upalili su večeras reflektore na stadionu ovog sportskog kolektiva, čime su omogućeni bolji uslovi za rad i treninge.

Špirić je rekao novinarima da je od predstavnika “BSK-a” saznao da su reflektori jedan od prioriteta ovog kluba, te da je u saradnji sa direktorom “Elektrokrajine” Sekom Kuzmanović riješio problem rasvjetnih stubova, a da je, nakon toga, firma “Elektroobnova” dala reflektore.

Špirić, koji je ovim povodom večeras odigrao revijalni meč na stadionu, naglasio je da je ovo za njega najljepše veče u Banjaluci, s obzirom na brojnost okupljene djece, među kojima su mnogi budući golgeteri i šampioni.

“Uvjeren sam da će oni biti ponos Banjaluke i Republike Srpske”, rekao je Špirić, dodajući da su reflektori jedna od najvećih investicija u stadion “BSK-a”.

Zamjenik gradonačelnika Srđan Amidžić zahvalio je Špiriću na tome što je odlučio da na ovaj način pomogne omladinskoj školi fudbala “BSK-a”.

“Gradska uprava ulaže dosta kada je u pitanju omladinski sport i vraćanje sporta u škole. U vezi s tim, svima je poznat projekat pokretanja omladinskih sekcija u školama, na šta smo posebno ponosni”, rekao je Amidžić.

Mrkobrada je istakao da je Špirić podržao inicijativu u vezi sa reflektorima i bio glavni motor ovog projekta koji je završen u rekordnom roku. “To znači život za naš klub”, istakao je Mrkobrada.

Revijalni meč pratila je brojna publika, a zaslužnim donatorima i onima koji su pomogli da se igra i trenira pod reflektorima, predstavnici “BSK-a” su darovali sportske rekvizite, dresove i umjetničke slike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana