Radojičić: Previranje među odbornicima još nije završeno

Srna
Radojičić: Previranje među odbornicima još nije završeno

Banjaluka - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić ocijenio je da u Skupštini grada ima još dosta previranja kada je riječ o odborničkim klubovima i mandatima te da taj proces još nije završen.

"Moja dužnost kao gradonačelnika jeste da komuniciram sa svima, bez obzira na njihovu stranačku pripadnost, te je svaki dobar prijedlog dobrodošao", rekao je Radojičić novinarima.


Komentarišući novu odborničku grupu, koju su formirali odbornik SDS–a u Skupštini Banjaluke Predrag Vulin i njegov stranački kolega Ljubo Ninković, Radojičić je istakao da sa njima, kao i sa svim drugim odbornicima, ima dobru i korektnu komunikaciju.

On je rekao da sa njima nije razgovarao o eventualnim novim angažmanima nakon što je objavljeno da visoki funkcioner SDS–a Ognjen Tadić formira novu stranku te dodao da će biti prilike za to.

"Oni su i do sada djelovali kvalitetno i konstruktivno i nadam se da će i dalje raditi tako", rekao je Radojičić.

Odbornik SDS-a u Skupštini grada Banjaluka Predrag Vulin rekao je danas da je sa stranačkim kolegom Ljubom Ninkovićem formirao odborničku grupu Narodni odbornici da bi što efikasnije zastupali interese građana koji su ih birali, naglasivši da to ne znači da su napustili SDS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana