Nastavljena izgradnja saobraćajnice prema Priječanima

Srna
Nastavljena izgradnja saobraćajnice prema Priječanima

Banjaluka - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić i zamjenik direktora kompanije "MG Mind" Mladen Galić potpisali su danas ugovor o nastavku izgradnje saobraćajnice prema banjalučkom naselju Priječani u dužini od kilometra, čija je vrijednost 759.564 KM.

Radojičić je istakao značaj jednog od najvećih pojedinačnih projekata u saobraćaju u ovoj godini u Banjaluci, koji se izvodi na veoma frekventnoj saobraćajnici.


"Ovaj put dosta koriste ne samo stanovnici Priječana, nego i ostali putnici. Riječ je o kompletnoj izgradnji saobraćajnice, koja uključuje hidroradove, novu javnu rasvjetu, trotoar, kišnu kanalizaciju", rekao je Radojičić novinarima.

On je izrazio očekivanje da će stanovnici ovog naselja, koji su imali mnogo primjedbi i sa nestrpljenjem čekali ovu saobraćajnicu, biti zadovoljni.

Prema njegovim riječima, rok za završetak radova je 180 dana.

Zamjenik direktora kompanije "MG Mind" Mladen Galić je rekao da radovi počinju odmah i da će se potruditi da ih izvedu u predviđenom roku i kvalitetno u skladu sa svim standardima definisanim u niskogradnji.

Član Savjeta Mjesne zajednice Priječani Darko Škobić rekao je da su mještani zadovoljni nastavkom izgradnje ove saobraćajnice, te izrazio nadu da će u narednom periodu put biti nastavljen i kroz naselje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana