Najluđa noć uz Aleksandru, Tijanu, Lukijana i Dušana

Vesna Popović
Najluđa noć uz Aleksandru, Tijanu, Lukijana i Dušana

Banjaluka - Poznate muzičke zvijezde Tijana Dapčević, Aleksandra Radović, Lukijan Ivanović i Dušan Svilar zabavljaće sve one koji budu dočekali novu 2017. godinu na Trgu Krajine.

Utvrđeno je to juče na sjednici Organizacionog odbora u Gradskoj upravi.

Tijana Dapčević je u telefonskom razgovoru za "Glas Srpske" obećala dobru zabavu.

- Veoma mi je drago što ću nastupiti na Trgu Krajine jer  Banjaluku i njenu publiku izuzetno volim. Već 15 godina nastupam na trgovima za Novu godinu i bez obzira na vremenske uslove, sa snijegom ili bez njega, zagrijaćemo se uz dobre note - rekla je Dapčevićeva.

Lukijana Ivanović je kazao da je velika čast što će pjevati rame uz rame sa Tijanom Dapčević, Aleksandrom Radović i Dušanom Svilarom.

- Banjaluka je moj grad i drago mi je što ću ove godine Novu godinu dočekati kod kuće. Proteklih godina sam u ovo doba putovao po Makedoniji i Hrvatskoj - kazao je Ivanović.

Za sada ne otkriva kakav je repertoar pripremio, ali i on naglašava da će na Trgu Krajina biti dobra žurka, uz druženje i zezanje.

- Prve dvije ili tri pjesme biće balade, ali ostale, pošto slavimo Novu godinu, biće brze melodije - kazao je Ivanović.

Nastup popularnih muzičara potvrdio je gradonačelnik Igor Radojičić.

- Ovogodišnji praznici u Banjaluci biće raznovrsniji i bogatiji, i po obimu i po sadržaju. Odavno nismo imali seriju ovako poznatih izvođača koji će obogatiti sadržaj i omogućiti da se u novu 2017. godinu uđe na veseo i kvalitetan način - istakao je Radojičić.

Kazao je da je novina što će se bina za proslavu Nove godine nalaziti na centralnoj gradskoj ulici Kralja Petra Prvog Karađorđevića, između parka "Petar Kočić" i hotela "Palas".

- Saobraćaj u toj ulici će biti zatvoren od 30. decembra od 12 časova pa do uklanjanja bine 1. januara. U ta dva dana, to će biti pješačka zona posvećena obilježavanju i proslavi Nove godine - kazao je gradonačelnik Radojičić.

Istakao je da je i za najmlađe pripremljeno dva sata interesantnog programa, koji počinje 31. decembra u 11 časova na Trgu Krajine u društvu Djeda Mraza, te nastupe Dječijeg hora "Vrapčići", vokalnih solista "Zvjezdice" i plesne grupe.

Revizori

Rad službi interne revizije i glavne službe za reviziju, funkcionisanje finansija u gradu, RS, Beču i Austriji bile teme su razgovora gradonačelnika Igora Radojičić sa delegacijom Računskog suda grada-pokrajine Beč, koju je predvodio glavni gradski revizor Peter Polak, i glavnim revizorom RS Duškom Šnjegotom.

Razgovarano je o procedurama, kvalifikovanosti kadrova,  javnim nabavkama i vođenju zemljišno-knjižne evidencije.

Program

Od 20 časova Lukijan Ivanović

Od  21 čas Dušan Svilar

Od 22 časa Aleksandra Radović

Od 23.30 časova Tijana Dapčević

Od 23.58 časova obraćanje gradonačelnika  

U 00.00  vatromet

Do 1.00 nastup Tijane Dapčević

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana