Матуранти бањалучке Технолошке школе красили град на Врбасу FOTO

nezavisne.com
Матуранти бањалучке Технолошке школе красили град на Врбасу FOTO

Бањалука - Парк “Петар Кочић” вечерас је био препун матураната бањалучке Технолошке школе, који су заблистали у свом најлепшем издању и окупљањем у парку закорачили у једну од најважнијих вечери у својим животима.

Пријатељи и родитељи дошли су да испрате своје матуранте у ово за њих посебно вече, али и да се фотографишу са њима и овјековјече овај тренутак.

Матурантима су осјећања помјешана, у исти моменат су и срећни што завршавају школовање и што ће крочити у свијет одраслих, али и тужни јер знају да се школски безбрижни дани неће вратити.

Мирјана Кондић, матуранткиња Технолошке школе, смјер графички техничар, каже да од матурске вечери очекује незабораван провод.

“Школу ћу памтити по пријатељству које сам стекла и по нашим дружењима, а у будућности планирам наћи посао и радити”, казала нам је Кондићева. 

Она је још додала да јој је жао што завршава своје школовање, јер то је био неки безбрижан период а сада улази у свијет одраслих и у нове обавезе.

Ученици који завршавају своје школовање, након окупљања у парку “Петар Кочић” и фотографисања, продефиловали су градом до хотела “Босна”, гдје ће наставити своје незаборавно славље.

У четвртак вече матуру ће прославити матуранти центра “ Заштити ме” и “Центра за образовање и васпитање и рехабилитацију слушања и говора.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана