Klizalište otvorilo kapije

Danijela Stokanić, Foto: V. Tripić
Klizalište otvorilo kapije

Banjaluka - Na radost stanovnika Banjaluke, posebno onih najmlađih, klizalište na sportskim terenima vodenog parka “Akvana” juče je ponovo otvorilo vrata za sve ljubitelje ovog ledenog sporta.

Sreću nije krila osmogodišnja Milica, koja je malo predahnula između pirueta na ledu. Rekla je da joj se klizanje jako sviđa.

- Naučila sam da se kližem i svake godine sam ovdje. Protekle godine sam bila non-stop, a ove sezone ću svakako opet dolaziti sa mojim drugom - rekla je Milica.

Milici se pridružila i Aleksandra Vejnović, koja je rekla da voli klizanje.

- Nije mi bilo nimalo teško da savladam klizačke vještine. Znao se desiti i koji pad, ali ništa strašno - rekla je Vejinovićeva.

Student Milan Jelić takođe je veoma zadovoljan klizalištem, samo mu pomalo smetaju velike gužve, jer nema dovoljno prostora da se razmahne i pokaže sve što zna.

- Priznajem da sam redovno padao, ali uvijek ustajem i nije bilo nikakvih povreda. Padovi su ovdje uobičajeni. Ja samo ustanem i nastavim dalje - istakao je Jelić.

Zadovoljno je i osoblje klizališta, a svakako su sličnog raspoloženja i posjetioci, čim ih je, prema njihovim riječima, iz godine u godinu sve više.

Klizalište na sportskim terenima vodenog parka “Akvana”, kao i iznajmljivanje klizaljki juče je bilo besplatno za sve ljubitelje klizanja.

- Poslije kraćeg prolongiranja počela je sezona klizanja u gradu na Vrbasu i nadamo se da će ljubitelji ovu sezonu iskoristiti maksimalno - rekla je portparol “Akvane” Dijana Vrhovac.

Ona je dodala da su cijene ostale na prošlogodišnjem nivou.

Cijene

- Dnevna karta bez vremenskog ograničenja koštaće četiri marke, a iznajmljivanje klizaljki dvije marke. Radno vrijeme klizališta radnim danom biće od 12 do 22 časa, a vikendom od 10 do 22 časa - istakla je Vrhovac i dodala da je ulaz iz ulice Miše Stupara.

 

 

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana