Клизалиште отворило капије

Данијела Стоканић, Фото: В. Трипић
Клизалиште отворило капије

Бањалука - На радост становника Бањалуке, посебно оних најмлађих, клизалиште на спортским теренима воденог парка “Aквана” јуче је поново отворило врата за све љубитеље овог леденог спорта.

Срећу није крила осмогодишња Милица, која је мало предахнула између пируета на леду. Рекла је да јој се клизање јако свиђа.

- Научила сам да се клижем и сваке године сам овдје. Протекле године сам била нон-стоп, а ове сезоне ћу свакако опет долазити са мојим другом - рекла је Милица.

Милици се придружила и Aлександра Вејновић, која је рекла да воли клизање.

- Није ми било нимало тешко да савладам клизачке вјештине. Знао се десити и који пад, али ништа страшно - рекла је Вејиновићева.

Студент Милан Јелић такође је веома задовољан клизалиштем, само му помало сметају велике гужве, јер нема довољно простора да се размахне и покаже све што зна.

- Признајем да сам редовно падао, али увијек устајем и није било никаквих повреда. Падови су овдје уобичајени. Ја само устанем и наставим даље - истакао је Јелић.

Задовољно је и особље клизалишта, а свакако су сличног расположења и посјетиоци, чим их је, према њиховим ријечима, из године у годину све више.

Клизалиште на спортским теренима воденог парка “Aквана”, као и изнајмљивање клизаљки јуче је било бесплатно за све љубитеље клизања.

- Послије краћег пролонгирања почела је сезона клизања у граду на Врбасу и надамо се да ће љубитељи ову сезону искористити максимално - рекла је портпарол “Aкване” Дијана Врховац.

Она је додала да су цијене остале на прошлогодишњем нивоу.

Цијене

- Дневна карта без временског ограничења коштаће четири марке, а изнајмљивање клизаљки двије марке. Радно вријеме клизалишта радним даном биће од 12 до 22 часа, а викендом од 10 до 22 часа - истакла је Врховац и додала да је улаз из улице Мише Ступара.

 

 

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана