Карановац добио дјечије игралиште

Срна
Карановац добио дјечије игралиште

Бањалука - Градоначелник Бањалуке Игор Радојичић отворио је данас новоизграђено дјечије игралиште у насељу Карановац, које је донација предузећа "Дрвопродекс" и Фудбалског клуба "Карановац".

Радојичић је рекао је да је ово шеснаесто игралиште саграђено у великој акцији коју је Град започео прошле године са друштвено одговорним компанијама, саопштено је из Градске управе.


"Ширимо се и на сеоска и приградска подручја, а избор понуђене локације за игралиште је на спонзорима. Овај пут, хвала предузећу жДрвопродексж и ФК Карановац", рекао је Радојичић.

Он је истакао да је ово добар примјер и другим компанијама, које послују на сеоском и приградском подручју, да се прикључе акцији и у тим срединама за дјецу ураде нешто овако.

"Компанија жДрвопродексж, поред тога што заопшљава велики број мјештана из овог краја, и донацијом игралишта доприноси својој заједници", закључио је Радојичић.

Предсједник Мјесне заједнице Карановац Бошко Вуксан рекао је да ново игралиште значи много за мјештане, те је захвалио донаторима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана