И у овој сезони туристички превоз на Бањ брдо

Срна
И у овој сезони туристички превоз на Бањ брдо

Бањалука - Град Бањалука ће и у новој туристичкој сезони организовати превоз до популарног градског излетишта - Бањ брдо, те ће ускоро бити расписана јавна набавка за избор најповољнијег понуђача, који би организовао превоз панорамским возићем, најављено је из градског Одјељења за саобраћај и путеве.

Шеф Одсјека за саобраћај у бањалучкој управи града Славко Давидовић рекао је да је прошле године превоз до овог излетишта био организованом панорамским бусом.

“Наша првобитна жеља и намјера је да се превоз на Бањ брдо организује туристичким возићем што, нажалост, нисмо остварили прошле године, јер нико није био заинтересован за тај посао. Као замјенско рјешење, превоз смо организовали панорамским мини бусом”, појаснио је Давидовић.

Он је истакао да је, без обзира на то што се ради о замјенском рјешењу, овај вид превоза наишао на веома добре реакције грађана, који су масовно користили овакву врсту превоза.

Из бањалучке Градске управе подсјећају да је, у оквиру настојања да се подручје Бањ брда додатно популаризује, прошле године обновљена и шумска стаза од Рајнеровог врела до Трешњика, те постављена нова јавна расвјета, али и саниране прилазне степенице код споменика палим Крајишницима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана