Дочек 2018. на Тргу Крајине уз Николу Роквића, Лукијана Ивановића и Лексингтон бенд

Весна Поповић
Дочек 2018. на Тргу Крајине уз Николу Роквића, Лукијана Ивановића и Лексингтон бенд

Бањалука - Бањалучане и госте који за вријеме новогодишњих празника посјете овај град, на Тргу Крајине би у најлуђој ноћи требало да забављају пјевачи Никола Роквић и Лукијан Ивановић те "Лексингтон бенд", сазнаје "Глас Српске".

Осим њиховог наступа 31. децембра, планирано је да у оквиру прославе буду одржани и концерти 30. децембра те 1. јануара.

Како сазнајемо, претпосљедњег дана ове године планирано је да наступе Сергеј Ћетковић и Ивана Петерс, некадашња пјевачица групе "Негатив", док би првог дана 2018. године публику својим наступима требало да загрију Тони Цетински и Џенан Лончаревић.

Из Градске управе, која организује прославу Нове године, нисмо успјели да добијемо информације о томе ко ће наступити.

Према ранијим најавама из Градске управе, новогодишњи програм у Бањалуци ће бити много садржајнији и са бројним новостима, укључујући и тродневни концерт у центру града, са регионалним музичким звијездама.

Градоначелник Игор Радојичић је на друштвеним мрежама у петак једино објавио да је Организациони одбор утврдио начелни програм зимских јавних дешавања у Бањалуци од 1. децембра 2017. до 15. јануара 2018. године.

Наведено је да су планирани разноврсни и атрактивни садржаји на више локација у граду за домаћу публику и госте у трајању од 45 дана.

Вијест да ће ове године имати богатији програм прославе Нове године обрадовала је многе Бањалучане.

- Организатори су се потрудили да задовоље многе музичке укусе и жанрове. Свако ће наћи нешто за себе, а мене посебно радује долазак Сергеја Ћетковића и Тонија Цетинског - рекла је Радмила Пјанић.

Лукијан Ивановић је наступио на Тргу Крајине и на дочеку 2017. године. Уз богат забавни програм и традиционални ватромет, тада су бањалучку публику и њихове госте увесељавали и Душан Свилар, Александра Радовић и Тијана Дапчевић са бендом. Славље је трајало скоро до два часа иза поноћи.

"Зимзоград"

Према плану градских служби, поред већ препознатљивог "Зимзограда", град ће на још двије локације, на платоу испред Музеја савремене умјетности РС и Народног позоришта РС, приредити пригодан новогодишњи програм.

Зимска чаролија посебно одушевљава малишане, за које ће и ове године бити приређен разноврстан програм.

Ко би још требало да наступи:

30. децембар

Сергеј Ћетковић

Ивана Петерс

1. јануар

Тони Цетински

Џенан Лончаревић

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана