Asfaltirani putevi u Saračici i Bistrici

Srna
Asfaltirani putevi u Saračici i Bistrici

Banjaluka - Gradska uprava Banjaluka saopštila je da su rekonstruisani putevi Saračica-Brankovac i Bojanića mlin-Janjetovići ukupne vrijednosti 50.000 KM.

U mjesnoj zajednici Saračica je postavljeno oko 270 metara novog asfalta, za šta je izdvojeno nešto više od 20.000 KM.


Završen je i putni pravac Bojanića mlin-Janjetovići u mjesnoj zajednici Bistrica, gdje je afaltirano oko 400 metara puta, u vrijednosti od 30.000 KM.

Završetkom ove dionice napravljen je spoj sa lokalnim putem Regode-Stojčići i sada je ovaj putni pravac u potpunosti asfaltiran, navode u gradskom Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Poslove je izvelo preduzeće “MG mind”, koje je na javnom tenderu dobilo posao rekonstrukcije lokalnih i nekategorisanih puteva vrijedan oko 500.000 KM.

U Odjeljenju podsjećaju da su već završeni poslovi na asfaltiranju Ulice 9. januar u naselju Priječani, putnog pravca Alin gaj-Debeljaci, kao i puta Grabovac-Kovačevići-Vukelići-Saračica.

Iz Gradske uprave navode da će u narednim danima biti asfaltirani i putni pravci Čokorska Polja-Kremenovići i Regode-Stojčići.

Nakon toga biće asfaltirani putni pravci od osnovna škola Melina-Gornji Majstorovići, osnovna škola Obrovac-Đurđevići, Kozjerac-Milosavići, Ševe- Zovik, Piskavica centar, put za Stare Grbiće, put za Grbića Jarak, put za Durbića Brdo, ogranak puta Šumari-Gornja Piskavica, Potkozarje-groblje Milakovići, te Novo Naselje-Topići.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana