Асфалтирани путеви у Сарачици и Бистрици

Срна
Асфалтирани путеви у Сарачици и Бистрици

Бањалука - Градска управа Бањалука саопштила је да су реконструисани путеви Сарачица-Бранковац и Бојанића млин-Јањетовићи укупне вриједности 50.000 КМ.

У мјесној заједници Сарачица је постављено око 270 метара новог асфалта, за шта је издвојено нешто више од 20.000 КМ.


Завршен је и путни правац Бојанића млин-Јањетовићи у мјесној заједници Бистрица, гдје је афалтирано око 400 метара пута, у вриједности од 30.000 КМ.

Завршетком ове дионице направљен је спој са локалним путем Регоде-Стојчићи и сада је овај путни правац у потпуности асфалтиран, наводе у градском Одјељењу за саобраћај и путеве.

Послове је извело предузеће “МГ минд”, које је на јавном тендеру добило посао реконструкције локалних и некатегорисаних путева вриједан око 500.000 КМ.

У Одјељењу подсјећају да су већ завршени послови на асфалтирању Улице 9. јануар у насељу Пријечани, путног правца Алин гај-Дебељаци, као и пута Грабовац-Ковачевићи-Вукелићи-Сарачица.

Из Градске управе наводе да ће у наредним данима бити асфалтирани и путни правци Чокорска Поља-Кременовићи и Регоде-Стојчићи.

Након тога биће асфалтирани путни правци од основна школа Мелина-Горњи Мајсторовићи, основна школа Обровац-Ђурђевићи, Козјерац-Милосавићи, Шеве- Зовик, Пискавица центар, пут за Старе Грбиће, пут за Грбића Јарак, пут за Дурбића Брдо, огранак пута Шумари-Горња Пискавица, Поткозарје-гробље Милаковићи, те Ново Насеље-Топићи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана