Трамп: Луди водитељ Џо и као камен глупа водитељка Мика

Агенције
Трамп: Луди водитељ Џо и као камен глупа водитељка Мика

Вашингтон - Предсједник САД Доналд Трамп поново је напао медије ЦНН и НБЦ, као и водитеље јутарњег програма које је назвао глупим и лудим.

"Лажни и преварантски медији раде на томе да убиједе републиканце и друге да не би тебало да користим друштвене мреже - али запамтите, ја сам побједио на изборима 2016. године уз помоћ интервјуа, говора и друштвених мрежа", написао је Трамп на Твитеру.

Трамп је увриједио и водитеље јутарњег програма "Морнинг Џо", Џоа Скарбороа и Мику Бжежински, рекавши да је Џо "луд", а да је Мика "глупа као камен".

"Луди Џо Скарбороу и као камен глупа Мика нису лоши људи, али слабим рејтингом њихове емисије доминирају њихови шефови из НБЦ. Штета", твитовао је Трамп.

Трамп је искористио и недавни скандал на ЦНН да их још једном назове лажним вијестима.

ЦНН је недавно објавио текст о истрази Конгреса и везе између Трампове администрације и Руса, међутим, морали су да повуку причу само дан након објављивања, а троје новинара је поднијело оставку.

"Веома ми је драго да је ЦНН разоткривен да су лажне вијести и смеће од новинарства. Било је вријеме", навео је Трамп.

Трамп је такође у обраћању ветеранима у Џон Ф. Кенеди центру изјавио да ће Америка "поново побједити".

"Лажни медији покушавају да нас ућуткају, али нећемо им то допустити. Лажни медији покушали су да нас зауставе да уђемо у Бијелу кућу. А ја сам предсједник, а они нису", истакао је Трамп.

Замјеница портпарола Доналда Трампа, Сара Хакаби Сендерс, оправдала је предсједника рекавши да се "ватром бори против ватре".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана